• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                                                                                                                                                                                                     







Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Üyelik Girişi

BAŞKAN KOCAMAN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

19/01/2024

2023-2024 Eğitim öğretim yılının birinci dönem karneleri Kartepe Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu’nda düzenlenen törenle dağıtıldı.

2023-2024 Eğitim öğretim yılının birinci dönem karneleri Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen törenle verildi. Karne dağıtım törenine Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, İlçe Gençlik Spor Müdürü Erol Arutan, Okul Müdürü Yılmaz Özmüş, öğretmenler ve veliler katıldı.  

 

BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Şehit Piyade Üst Teğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen karne töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Tüm öğretmen ve idarecilerimizin özverisiyle her anlamda başarılı bir dönem geçirdik. Dönem boyunca çeşitli zorluklarla mücadele edip çocuklarımızı hem eğiten hem öğreten tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

KİTAP OKUMAYI ASLA İHMAL ETMEYİN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Karne heyecanı ile güne başlayan tüm öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Bu tatilde bol bol eğlenin, dinlenin ama kitap okumayı asla ihmal etmeyin. Tüm yavrularımızı gözlerinden öpüyorum. Geleceğiniz aydın, başarılarınız daim olsun” açıklamasında bulundu.

 

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Sarımeşe İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları, koro, şiir ve gösteri etkinlikleri ile devam eden program karne dağıtım töreninin yapılmasıyla son buldu.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın