• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                                                                                                                                                                                                     







Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Üyelik Girişi

Okul servis ücretleri için tarife hazırlanacak

13/08/2022

2022 – 2023 eğitim öğretim dönemi öncesi Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası yeni fiyat tarifesi için UKOME ile görüşmelere başladı.

İLK GÖRÜŞME 11 AĞUSTOS’TA YAPILDI

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası artan girdi maliyetleri nedeniyle, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile yeni tarife için görüşmelere başladı. 12 Eylül Pazartesi günü açılacak olan okullar öncesi yeni okul servis ücretlerinin belirlenmesi için il görüşme 11 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirildi.

ESNAF ZORLANIYOR

Görüşmede yeni tarife talep ettiklerini dile getiren Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası yönetimi bu taleplerinin gerekçelerini sıraladı. Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Servis Aracı İşletmeciler Esnaf Odası Başkanı Şenol İkizek başta kasko, sigorta, araç bakım, lastik, yedek parça ve servislerde çalışan personellerin giderlerinde artış olduğunu ve esnafın zorlandığını ifade etti.

UYGULANAMAZ HALE GELDİ

Taleplerini ve taleplerinin gerekçelerini UKOME tarafına ileten oda yönetimine tarife hazırlamaları UKOME’ye sunmaları istendi. Başkan İkizek en son kullandıkları tarifenin uygulanamaz hale gediğinin de altını çizdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın