• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                                                                                                                                                                                                     







Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Üyelik Girişi

KOTSİAD’da başkan yeniden Mehmet Aktan

29/03/2022

2015 yılında kurulan Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) İzmit Şubesi’nin 1. olağan kongresi bugün Dolphin AVM’deki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi

2015 yılında kurulan Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) İzmit Şubesi’nin 1. olağan kongresi bugün Dolphin AVM’deki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 34 üyesi olan ve Mehmet Aktan’ın tek aday olduğu kongrede 11 yönetim, 3 denetim ve 3 disiplin kurulu üyesi seçildi. Kongrede divan başkanlığını Mehmet Cumhur Arıkan, divan üyeliğini ise Nihat Tatlı ve Gülay Tüvür yaptı. Kongreye; Genel Başkan Erkan Gül, belediye başkanları, STK temsilcileri ve siyasiler katıldı.

Mevcut Başkan Mehmet Aktan, “İzmit KOTSİAD ailesi olarak hedeflerimiz ekonomik anlamda iş birliği, sosyal anlamda paylaşmayı, siyasi olarak paylaşmayı amaçlayan bir ekonomik topluluk olmak. Yeni nesil tabirini ekonomik ve girişimcilik olarak değerlendirdiğimizde gelişimin, global bir ekonomi sistemi olduğunu sizler de fark ediyorsunuz. Geçmişe göre her şey baştan aşağıya değişti. Toprak ve para bile saf sermaye olma özelliğini yitirdi. Girişimci sahip olduğu sermayeyi en iyi şekilde kullanan, en uzun şekilde yeniliğe açık bir şekilde değerlendiren kişidir. Sahip olmamız gereken ilk şey bilgidir” dedi.

KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül ise, “Mehmet Bey ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. Gül’ün ardından Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “KOTSİAD’ın kuruluşundan bugüne kadar emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çok önemli hizmet ve faaliyetlerde bulunan, aktif olan bir dernek. Ben, öncelikle bu şubenin seçilmiş olan tüm yönetiminin ilçemize, şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Sonrasında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, yeni yöneticilere başarı diledi. Son olarak konuşan KTO Başkanı Recep Öztürk, “Biz diyoruz ki bir devlet var olacaksa ticaret olmalı, ticaret yapanlar vergisini vermeli bunlar da hizmet olarak dönmeli. Bütün iş insanlarını saygıyla, şükranla tebrik ediyorum” dedi.

Emine Kübra Salih, Elif Aktürk, Uğur Akbulut, Nesrin İbrahimoğlu, Muhammed Ensar Düzcan, Özgür Kantarcı, Ali Ediz Göksu, Volkan Bakar, Ayşegül Seymen, Musa Allak, Ömer Taştekin, Ferdi Bakar.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın