• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                                                                                                                                                                                                     


















Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Üyelik Girişi

KOCAMAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayasıyla mesaj yayınlayan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, öğrenci, öğretmen ve velilere verimli bir eğitim ve öğretim yılı geçirmelerini temenni etti.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman mesajında;

Bizim kökü mazide gözü atide bir gençlik idealimiz var. Bunun için de öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim-öğretim almaları bizim için çok önemlidir. Okullarımız, çocuklarımızın gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında ilk ve öncelikli yerlerdir. Ancak şu da unutulmamalıdır ki böylesine büyük bir görevi tek başına okula yüklemek doğru olmaz. Gençlerimizi desteklemek hepimizin boynunun borcudur. Bu nedenle yeni eğitim-öğretim yılında herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. O zaman başarı kaçınılmaz olacaktır.

BİLİMİN IŞIĞINDA

Bunun için gençlerimize düşen ödev çalışmak, öğretmenlerimize, velilerimize ve bizlere düşen ödev de onları desteklemektir. Bizim için her genç filizlenmeyi bekleyen bir tomurcuk gibidir. Bilimin ışığında, değerlerinden kopmadan aydınlanan her genç, ülkenin istikbalinin yegâne temsilcisidir. 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, tüm eğitim camiasına, ilimize Kartepemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın