HÜSEYİN TÜRKER^DEN SEPAŞA ÇAĞRI
04/09/2026
Kartepe muhtarlar dernek başkanı Hüseyin Türker Elektrik sorunları ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapt
Kartepe muhtarlar dernek başkanı Hüseyin Türker Elektrik sorunları ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.Açıklamasında şunlara yer verdi;
Kartepe halkını mağdur etmeyin.
Kartepe’deki abonelik işlemlerinin yeniden ilçemizde etkin ve ulaşılabilir şekilde yapılmasını sağlayın. Muhtarlarımızın ve halkımızın sorunlarını dinleyecek yetkili bir muhatap belirleyin. Bundan sonraki süreçlerde ilçemizi ve vatandaşlarımızı ilgilendiren bu tür kararlar alınırken muhtarlarımızla istişare edilmesini istiyoruz.
Bizler hiçbir kurumla karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Amacımız halkımızın işini kolaylaştırmak ve vatandaşımızın mağduriyetini gidermektir.
Ancak vatandaşımızın sesine kulak verilmediği, muhtarların taleplerinin karşılıksız bırakıldığı bir uygulamayı da sessizce izlememiz mümkün değildir.
Kartepe halkı hizmetin en kolayına, en yakınına ve en ulaşılabilirine layıktır.
Kartepe Muhtarları olarak halkımızın mağduriyetinin giderilmesi için konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
|
Yorumlar |
| Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın |