• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                
                                                                                                                                                                                                                
  














Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar48.039648.2321
Euro55.945356.1695
Üyelik Girişi

MHP İl Başkanı Emengen mazbata sonrası vatandaşla selamlaştı

28/08/2026

23 Ağustos'taki kongre sonucu MHP Kocaeli İl Başkanlığı'na seçilen Enes Emengen, Kocaeli İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

23 Ağustos'taki kongre sonucu MHP Kocaeli İl Başkanlığı'na seçilen Enes Emengen, Kocaeli İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Mazbata sonrası Emengen ve partililer İzmit Milli İrade Meydanı'ndan MHP Kocaeli İl Başkanlığı'na sloganlarla yürüdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kocaeli 15.Olağan Kongresi 23 Ağustos'ta, İzmit Antikkapı Düğün ve Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 600 delegenin oy kullanma hakkı bulunan il kongresinde yeni dönemin MHP Kocaeli İl Başkanı, il yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri, genel merkez delegeleri seçildi. İl başkanlığı görevine aday tek isim, 9 Haziran 2026 tarihinde göreve atanan Enes Emengen oldu. Kongreden çıkan sonuçla atanmış il başkanı olarak görevde bulunan Emengen seçilmiş il başkanı oldu.

Kongrenin ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen ve partililer, 27 Ağustos’ta İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Mazbata sonrası seçilmiş il başkanı Emengen ve partililer İzmit Milli İrade Meydanı’ndan, MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında ‘Hareketin lideri Devlet Bahçeli’ ve ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ sözleri hep bir ağızdan, yüksek sesle söylendi. İl Başkanlığında sona eren yürüyüşte Emengen, vatandaşlarla selamlaştı. Emengen, il binasında ilçe başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

İl Başkanı Enes Emengen mazbatayı aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Emengen şunları söyledi: “Genel başkanımızın talimatlarıyla Kartepe Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevindeyken, il başkanlığı görevine atandık. Yine genel başkanımızın talimatlarıyla coşkulu bir şekilde il kongremizi yaptık. Bugün de mazbatamızı aldık. Bundan sonra çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız ve Cumhur İttifakı ile başarılı olacağız. Türkiye'ye bir miras bırakıyoruz, Terörsüz Türkiye. Bu mirası insanlarımıza anlatacağız”

 





















Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın